2 augustus 2020

Augustus 2020

Door nicolevanderlaan

Nieuwe maand, nieuwe doelen.

De maand Juli laten we alweer achter ons, dat is verleden tijd. De tijd gaat zo ontzettend snel, niet te geloven. Mijn vakantie is voorbij (heb er alweer een weekje werken op zitten). Tijd om weer eens doelen te stellen voor mezelf. Doelen op het gebied van sport, en andere hobby’s van mij.

Mijn eerste doel is om 30 dagen achter elkaar 10.000 stappen te zetten.

Ik was er al mee begonnen direct na mijn vakantie. Doordat ik op mijn werk veel loop ben ik afgelopen maandag begonnen, (27 Juli). Dus de grootste uitdaging zit hem dan ook in het weekend, en dan vooral op zondag. Op zondag doe ik eigenlijk zo min mogelijk, alleen ga ik dan vaak wel even hardlopen. Ik heb een Garmin horloge die al mijn stappen bijhoud dus dat is heel handig.

Gisteren (zaterdag) zijn Martin en ik naar Wierden geweest, mijn moeder had ons uitgenodigd om te komen lunchen.

De plannen waren eerst anders, namelijk om met zijn vieren naar Den haag te gaan met de trein. Maar doordat ze zoveel drukte verwachtten omdat het heerlijk weer was, en dan misschien wel van alles af gingen zetten zijn we maar niet gegaan. (corona is nog altijd aanwezig). De foto bovenaan deze blog zegt denk ik wel genoeg, het was niet gewoon even lunchen. Nee als mijn moeder je uitnodigt dan pakt ze ook wel uit. Allemaal verse broodjes van de Bakker, en lekkere salades en fruit. Alles zag er zo lekker uit, heerlijk. Daarna lekker even in de tuin zitten uitbuiken, om later nog even door het leuke dorp Wierden te wandelen. Kortom een geslaagde dag.

Mijn tweede doel van deze maand is om meer te gaan fotograferen.

Vroeger toen ik nog op school zat liep ik altijd met mijn camera rond. Ik ging haast de deur niet uit zonder fotocamera. Nu kwam dat ook wel door mijn opleiding fotografie (die ik overigens niet af heb gemaakt), maar ik vond het zo leuk om van alles op de foto te zetten en die dan op de computer te zetten, uitdraaien en inlijsten. Toen ik alleen woonde had ik op mijn computer kamer de muur ermee vol hangen. Dat is nu niet meer het geval. Ik heb niet eens een camera meer, maar met de telefoons van nu kan je echt hele mooie foto’s maken. Heb laatst ook een nieuw Instagram account gemaakt, speciaal voor natuur foto’s. Ik zal de link hieronder zetten.

Mijn derde en laatste doel van deze maand is krachttraining.

Het hardlopen schuif ik even iets naar achteren, ik stop er niet helemaal mee maar ga wel minder lopen. Thuis heb ik best veel gewichten en andere training materialen die ik veel te weinig gebruik. Mijn doel is dan ook om minimaal 2 keer in de week aan krachttraining te gaan doen. Dat is misschien niet zo vaak, maar ik wil het ook niet te moeilijk voor mezelf maken. Normaal loop ik 3 keer in week, dat verander ik in 1 keer per week en 2 keer krachttraining. Ik kan je gelijk al vertellen dat het deze week niet is gelukt. Maandag heb ik krachttraining gedaan en dat was het dan ook. Vandaag is het zondag en wil ik ook krachttraining gaan doen. Deze week heb ik niet gelopen maar ik heb heel wat km’s op mijn werk gemaakt doordat we hebben overgewerkt. Volgende week nieuwe kans.

Dit zijn mijn doelen van Augustus, ik hoop dat je het leuk vond om te lezen en kijk ook eens op mijn nieuwe instagram.

    Fijne dag!

    Groetjes Nicole Van der Laan