31 oktober 2020

Laten we opnieuw beginnen.

Door nicolevanderlaan

Deze week had ik al een klein berichtje geschreven dat ik weer (opnieuw) ga beginnen met bloggen. Mijn laatste blog was alweer van 2 Augustus. (veel te lang geleden dus). Laten we het er maar ophouden dat ik nog moet wennen aan het bloggen.

Vanaf nu elke Zaterdag

Vanaf vandaag ga ik elke Zaterdag een blog online zetten. Dit doe ik om mezelf te motiveren om te gaan schrijven. Ik hou van schrijven alleen doe ik het te weinig. Wanneer ik thuis kom van mijn werk, ga ik normaal gesproken niet meer mijn laptop erbij pakken. Maar in plaats daarvan pak ik mijn tablet en ga ik lekker Netflix kijken en op de bank hangen. Nou daar gaan we vanaf nu dus verandering in brengen.

Waar gaan de blogs over?

Nou wat een goeie vraag! ­čśë

De blogs kunnen over van alles en nog wat gaan, maar vooral over mijn hobby’s en wat er allemaal gebeurt door de dagen heen. Zoals jullie al wel weten is 1 van mijn hobby’s Hardlopen. Hier kan je de blog terug lezen over Hoe ik begon met hardlopen Nou laat ik dat nu dus al een hele tijd niet meer hebben gedaan. Oeps! Maar ik heb natuurlijk niet stil gezeten. Wat ik wel heb gedaan kan je hier dus allemaal straks lezen ­čśŐ.

Ik ben een jaartje ouder geworden

Op Vrijdag 16 Oktober ben ik 40 jaar geworden ­čś▒. Wauw wat vliegt de tijd voorbij zeg. Ik voel me echt nog geen 40, al heb ik geen idee hoe je je dan hoort te voelen. Het klinkt gewoon best wel oud, (vind ik). Maar door de omstandigheden die er allemaal gaande zijn in de Wereld (Corona), heb ik het niet gevierd. Maar natuurlijk moest ik wel even naar mijn lieve moeder en Jan in Wierden. En ben ik heel goed verwend met allemaal cadeautjes (sloffen, waterkoker, boek, kaars) met slingers en ballonnen. Ik voelde me echt een jarige Nicole.

Even lekker niets doen

En ik heb 2 weken vakantie gehad, zomaar. Ik had nog zo veel vrije uren en ik dacht waarom niet lekker vrij nemen. Lekker niksen en met mijn katten liggen luieren op de bank, af en toe even de benen de strekken door een lekkere wandeling te maken of een stukje te gaan fietsen. ( kijk en volg me op mijn instagram voor foto’s, link onderaan de pagina) Kortom lekker genoten. kijk even op mijn andere blog Suske en Wiske als je meer wilt weten over mijn katten.

https://www.instagram.com/p/CG7D1hrH8JI/

Nou dit was het voor vandaag, ik hoop dat jullie het leuk vinden dat ik weer terug ben. Laat dan vooral even een berichtje achter, vind ik heel leuk om te lezen. Tot volgende week Zaterdag!!!

Groetjes Nicole!