november
14 november 2020

Oude en nieuwe doelen

Door nicolevanderlaan

In Augustus had ik een blog geschreven over mijn doelen die ik graag zou willen halen. Nou die oude doelen heb ik dus niet gehaald. Tijd om nieuwe doelen te maken. Bekijk hier mijn bericht van Augustus 2020 .

opnieuw mijn stappen doel halen

Mijn eerste doel is, om weer de 10.000 stappen te halen. Maar nu niet voor 30 dagen, nee ik ga voor 60 dagen! Oke ik moet bekennen ik hoef nog maar 5 dagen en dan heb ik dat doel al behaald. ­čśÇ Op 21 September ben ik begonnen met de 10.000 stappen per dag. Mijn record staat op 64 dagen achter elkaar, dus die wil ik graag verbeteren.

Wandelen

Wat ik de laatste tijd ook steeds vaker doe, is wandelen. Het is herfst en de bladeren vallen van de bomen, de kleuren zijn zo mooi. Wanneer ik hier door een park of bos loop dan geniet ik van alle kleuren en paddenstoelen om me heen. Ik probeer dan mooie foto’s te maken om die op mijn instagram te zetten. (https://www.instagram.com/wandelen_in_nederland/ ) Dit is de link naar mijn instagram, daar komen alleen foto’s op van de natuur en van mijn wandelingen. Dus dat wil ik blijven doen, ook al word het weer er niet beter op. Ik wil heel graag meer naar buiten en meer gaan fotograferen.

Sporten en zwift

Wat sporten betreft, daar moet ik toch echt beter mijn best voor gaan doen. Ik weet niet waar het aan ligt maar ik heb er gewoon niet veel zin in. Zal het het weer zijn, zal het komen doordat ik lui ben je zegt het maar. Wat ik wel weer heb opgepakt is fietsen met zwift. Meestal als ik zwift zeg dan kijken de mensen me aan alsof ik gek ben.

Maar zwift is echt leuk! Zwift is indoor fietsen met een fietstrainer. (ik heb een Tacx flow). Op internet kan je een programma downloaden en dat heet Zwift, je kan dan in virtuele landen fietsen zoals Watopia. Iedereen van de hele wereld kan dat programma op de computer zetten, en je kan dus ook met en tegen iedereen fietsen. Je kan er workouts op doen, die staan er standaard op maar je kan ook een eigen workout maken. Ik zal in een andere blog er uitgebreid over praten en alles uitleggen. (al weet ik ook nog lang niet alles).


Dit was het voor deze week. Ik hoop dat je het leuk vond en laat een berichtje achter!!

Nog een hele fijne dag!

Nicole Van der Laan